Publicat la: 31.08.2015. 18:56 / 4.310 views

ADRIAN MOCANU: „NU CANDIDEZ EU, CI ION VASILE”. „DOCTORUL” ÎŞI FACE CAMPANIE PRIN JUDEŢ

Adrian Mocanu a dezminţit în direct la Campus Tv informaţia că va candida pe 19 septembrie la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

mocanuMocanu junior s-a retras din cursă pemtru a-i face loc mult mai experimentatului Ion Vasile. 

Adrian Mocanu a precizat şi cine s-a alipit noii grupări din PSD Buzău. În acest timp Ion Vasile şi susţinătorii săi merg prin judeţ pentru a strânge voturi pentru alegerile din 19 septembrie. După ce săptămâna trecută doctorul a fost la Glodeanu Siliştea, sâmbătă şi-a făcut apariţia şi la Scorţoasa, la tradiţionalul festival al comunei. (Auraş Tereacă)

 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Eu as vrea ca intreaga clasa politica sa fie eutanasita, similar cum se procedeaza cu paduchii, capusele, tantarii etc, ca si asa astia sunt la fel de „folositori”…

    … daca nu se poate toti, macar astia de la Buzau… paraziti sociali, capuse ale banului public

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!