Publicat la: 29.06.2016. 18:31 / 6.372 views

ACCIDENT DE MUNCĂ, LA O SCHELĂ BUZOIANĂ. UN MUNCITOR A MURIT, AZI, LA BĂRBUNCEŞTI

Un buzoian de 51 de ani şi-a pierdut, azi, viaţa, în timp ce lucra la o schelă Petrom, de la Bărbunceşti. Imediat după tragicul accident, autorităţile s-au deplasat la faţa locului, pentru a investiga împrejurările şi pentru a stabili cauzele  decesului. Incidentul a fost confirmat şi de firma care operează sonda, Petrom.

accident schela petrom barbuncesti 2accident schela petrom barbuncesti 4Accidentul a avut loc la sonda 512, din localitatea Bărbunceşti – Tisău. Un buzoian de 51 de ani a decedat în timp ce executa lucrări de mentenanţă la aparatul de foraj. Primele cercetări ale inspectorilor ITM înaintează ipoteza că angajatul ar fi fost lovit de o componentă mobilă a sondei, cel mai probabil de o contragreutate, într-un moment de neatenţie

Din declaraţiile inspectorilor ITM, în momentul incidentului, sondorul decedat purta echimanent de protecţie adecvat.

Incidentul a fost confirmat şi de compania care exploatează sonda. 

La scurt timp după accident, reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Procuraturii au ajuns la faţa locului. Urmează să se stabilească în ce înprejurări şi care au fost cauzele care au dus la mortea angajatului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!