Publicat la: 02.12.2019. 20:16 / 1.059 views

A FOST INAUGURAT ”MUZEUL PE ROȚI”. MUSEUM-BUS VA PLECA ÎN PRIMA SA CURSĂ

De Ziua Națională a României a fost inaugurat la Muzeul Județean primul muzeu-mobil din țară. Primii vizitatori ai muzeului pe roți au fost membrii unei delegații din Republica Moldova, însoțiți de reprezentanții Consiliului Județean. Museum-bus va pleca în prima sa cursă în județ miercuri, 4 decembrie.

Still1202_00007  Still1202_00006

Ziua Națională a României a fost prilejul perfect pentru inaugurarea primului Muzeu mobil din țară, gândit pentru a ajunge în toate localitățile județului, la toți cei care nu pot ajunge la sediul Muzeului Județean din Buzău.

Proiectul Muzeului mobil a fost gândit de cei de la Muzeul Județean cu ceva timp în urmă și a primit sprijinul decidenților din CJ.

Primii care au avut ocazia de a vedea noul Museum-bus și în interior au fost membrii delegației din Republica Moldova, invitați la Buzău de Consiliul Județean, pentru a participa la marea sărbătoare a românilor de pretutindeni.

Urmează ca microbuzul să plece în prima sa cursă cât de curând.

Se pare că Muzeul Județean din Buzău este primul din țară care are în dotare un muzeu pe roți.

Împreună cu reprezentanții Consiliului Județean, ai Inspectoratului Școlar Județean și ai UAT-urilor din județ, a fost elaborat un program de deplasări ale microbuzului-muzeu, care urmează să ajungă în toate localitățile buzoiene.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!