Publicat la: 11.05.2018. 18:20 / 1.158 views

REGULI STRICTE LA TRANS BUS. LIPSA BILETULUI SE AMENDEAZĂ PE LOC

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Aceasta pare să fie deviza reprezentanţilor Trans Bus, care se declară neiertători în prinvinţa buzoienilor care încearcă să călătorească fraudulos cu mijloacele de transport în comun. Până la acest moment au fost aplicate atât sancţiuni, cât şi suprataxări persoanelor prinse fără bilet, ori cu biletul necompostat.

elevi autobuz 2Echipele de supracontrol ale Trans Bus şi-au intrat în atribuţii, iar în cazurile în care descoperă călători fără bilet, ori cu biletul necompostat nu stau la discuţii. Fie se aplică suprataxa de 30 de lei, fie direct amendă.

În ultima perioadă, atât călătorii dar  şi angajaţii Trans Bus au fost bulversaţi de schimbările impuse de societatea de transport local.

Călătorii care nu au timp să îşi mai cumpere bilet, ori nu găsesc nicio tonetă deschisă au posibilitatea să îşi achiziţioneze tichete de călătorie de la şoferul autobuzului, preţul fiind de 3 lei pentru o călătorie. (Mirela Copariu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  Nu e niciun jaf, nu te opreste nimeni sa iti cumperi bilete in avans, din ziua anterioara!
  La fel, nu te opreste nimeni sa iti faci abonament!
  Leea se plateste, daca ti-e lene, platesti mai scump!

  Iar motivul e simplu: daca pretul ar fi la fel, toata lumea ar cumpara de la sofer si s-ar face ditamai coada, iar autobuzulsi restul vehiculelor ar sta blocate aiurea in statii. De aceea e FOARTE BINE sa fie mai scump biletul la sofer, ca sa ai, totusi, o alternativa, dar alta data sa te gandesti in prealabil si sa- iti cumperi bilet in avans.

 2. CATALIN spune:

  O MARE PROSTIE , DACA NU ESTE CASA DE BILETE IN FIECARE STATIE ESTE JAF LA DRUMUL MARE , in statie nu la capatul strazi caci deja am facut pe jos o statie nu se poate monta automate de bilete si introduce card de calatorie ? pana atunci E JAF LA DRUMUL MARE

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!