Publicat la: 31.10.2014. 20:53 / 13.409 views

AGLOMERAŢIE DIMINEAŢA PE AUTOBUZUL NR 2. LA CURSA DE LA ORA 07.00, TRANS-BUS A INTRODUS DOUĂ AUTOBUZE

Aglomeraţie mare dimineata pe autobuzul numarul 2. Navetisti si copii se inghesuie de la ora 06.00 pentru a ajunge la timp, fie la serviciu, fie la şcoală.

aglomeratie autobuzDin cauză că nu mai încap în autobuz, se întâmplă adesea ca navetiştii, deşi au abonament, să recurgă la maxitaxi.  

Dacă unii navetişti s-au resemnat, alţii încă mai speră ca numărul autobuzelor de pe traseu să fie suplimentat.

Astăzi, cameramanul Campus Tv a surprins minunea. Două autobuze, unul după altul. 

Directorul Trans-Bus a admis că reclamatiile calatorilor de pe aceasta ruta au fost indreptatite.

Cele doua autobuze au mai circulat unul dupa altul anul trecut, dar s-a renuntata la unul după protestele celor de pe maxi-taxi. De aceasta data, directorul Trans-Bus afirma că nu va mai ceda presiunilor.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Nicolae spune:

    Nu mai ziceti voi de ilegalitai.vi se pare corect ca de la matesi sa dai 4-5 lei pe bilet pentru 9-10km la autobuzul lu’Adrian asta.Adica 10 ani ceilalti transportatori care luau 1,5lei pe bilet mergeau in pierdere si le conveneau.Sau pretul biletelor sunt facute dupa cum au nevoie unii de bani pentu spagi?Lasati oamenii sa mearga la serviciu linistiti.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!