Publicat la: 07.08.2018. 18:04 / 1.594 views

ACŢIUNEA „AUTOBUZUL”, ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE. 22 DIN CELE 24 DE AUTOVEHICULE MERCEDES AU SOSIT LA BUZĂU

Cele mai recente achiziţii au sosit, la începutul săptămânii, în curtea societăţii de transport în comun. Este vorba de 22 de autobuze marca Mercedes, achiziţionate din Olanda, în regim second hand. Autobuzele vor deservi atât traseele urbane, cât şi noile rute rurale ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară.

autobuz mercedes 1 autobuz mercedes 3

Autobuzele vor ajunge în comunele Gălbinaşi, Ţinteşti, Smeeni, Stâlpu, Merei, Verneşti şi Berca.

Cele 24 de autobuze reprezintă, spun cei de la Trans Bus, un pas înainte, pentru un transport civilizat. Pe lângă fiabilitatea superioară, ele sunt dotate cu aer condiţionat, afişaje electronice şi dispun de facilităţi pentru persoanele cu handicap. Următoarele achiziţii vor fi nouă autobuze electrice.

Odată cu mărirea flotei, societatea de transport a demarat şi un program de selecţie şi evaluare pentru a angaja noi şoferi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!