Publicat la: 12.03.2018. 19:28 / 2.789 views

ACORDAŢI PRIORITATE AUTOBUZELOR! ŞOFERII, NEMULŢUMIŢI CĂ AŞTEAPTĂ ÎN ALVEOLE

O simplă regulă de circulaţie privind acordarea de prioritate este încălcată sistematic în oraşul Buzău. Şoferii de autobuze sunt nevoiţi să aştepte şi mai mult pentru a pleca din staţii, din cauza conducătorilor auto care nu le permit ieşirea din alveole. Poliţişii de la Rutier confirmă acest fapt, dar spun că se dau şi multe amenzi din acest motiv.

autobuz alveola 1Într-un municipiu din ce în ce mai aglomerat, regula acordării de prioritate pentru autobuzele de transport public în comun, atunci când trebuie să iasă din staţiile prevăzute cu alveole pare a fi uitată la Buzău.

Sunt zone, mai ales cele aglomerate, unde şoferii de la Trans Bus stau secunde bune pentru a reuşi să reintre pe banda de circulaţie, din cauza celor care nu le acordă prioritate.

Codul rutier prevede clar cine şi cum trebuie să acorde prioritate în aceste condiţii.

Responsabilii de la Poliţia Rutieră cunosc şi ei faptul că şoferii de pe autobuze se confruntă cu astfel de probleme în trafic şi au periodic acţiuni pe această temă.

O amendă pentru neacordarea de prioritate autobuzelor care ies din alveolă este de 290 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!