Publicat la: 11.11.2020. 19:13 / 328 views

“ZIUA Z”, CU DESCINDERI ȘI LA BUZĂU. REȚEA DE TRAFICANȚI DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

Astăzi, când ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat „Ziua Z” împotriva grupurilor infracționale din țară, au fost efectuate mai multe percheziții și la Buzău. Polițiștii și procurorii de la “Crimă Organizată” au destructurat o rețea de traficanți de droguri de mare risc.

perchezitie 2 droguri 1

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Buzău, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Buzău, Vrancea, Ilfov, precum și în municipiul București. Acțiunea a vizat persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani.

Pentru descinderile de azi, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – I.G.P.R., iar la acțiune au participat polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, Ploiești și Vrancea, sprijiniți de luptători din cadrul I.P.J Vrancea și de jandarmi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!