Ziua Porţilor Deschise, la Liceul„Henri Coandă”. Ofertă bogată pentru viitorii absolvenți de gimnaziu

Ziua Porţilor Deschise, la Liceul„Henri Coandă”. Ofertă bogată pentru viitorii absolvenți de gimnaziu

Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Buzău și-a deschis larg porțile, astăzi, pentru elevii de clasa a VIII-a sosiți din tot județul.

În prezența șefilor administrației locale și ai Inspectoratului Școlar, liceenii și profesorii liceului le-au prezentat școlarilor de clasa a VIII-a dotările impresionante dar și beneficiile de care vor avea parte dacă vor alege să studieze la unitatea de învățământ care poartă numele celebrului inventator român.

Viitorii liceeni au vizitat, rând pe rând, laboratoarele, sălile de clasă, terenurile de sport dar și celelalte spații didactice. Copiii au rămas plăcut impresionați de condițiile găsite la Liceul „Henri Coandă”.

În timpul evenimentului Ziua Porților Deschise la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, edilul Buzăului, Constantin Toma, și inspectorul școlar general, Daniela Palcău, au ținut să se adreseze elevilor liceului, dar și oaspeților de astăzi, mulți dintre ei probvabil viitori elevi ai instituției de învățământ de pe strada Horticolei.

Oaspeții au avut o altă surpriză plăcută: s-au putut fotografia cu ajutorul „oglinzii magice”. Nici oficialitățile prezente la eveniment nu au ratat această ocazie.

Conducerea Liceul Tehnologic „Henri Coandă” îi asigură pe viitorii elevi ai liceului că nu vor regreta alegerea făcută.

Conducerea Liceului Tehnologic “Henri Coandă” Buzău invită elevii de clasa a VIII-a, dar și pe părinții acestora, pe site-ul instituției, www.henricoandabuzau.ro, pentru a afla mai multe amănunte despre oferta educațională pentru anul școlar 2024 – 2025.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și