Publicat la: 26.09.2019. 18:49 / 390 views

ZIUA FĂRĂ MORŢI ÎN ACCIDENTE RUTIERE. ACŢIUNI CU ÎNTREG EFECTIVUL DE LA RUTIER

Mobilizare a polițiștilor de la Serviciul Rutier, astăzi, de Ziua Europeană fără Persoane Decedate în Accidente Rutiere. Toată ziua au acționat în trafic, pentru a preveni producerea unor tragedii, dar și pentru a le da sfaturi șoferilor.

actiune rutier 1De Ziua Europeană fără Persoane Decedate în Accidente Rutiere (EDWARD),  polițiștii buzoieni au acționat preventiv pe mai multe tronsoane de drum și au stat de vorbă cu șoferii.

Și cu această ocazie, au fost constatate mai multe abateri, unele dintre ele foarte grave și care ar fi putut cauza accidente mortale.

Din păcate, la Buzău, numărul persoanelor decedate în urma accidentelor este în creștere.

Anul trecut, pe șoselele din Buzău, și-au perdut viața 43 de persoane. Până acum, în 2019, 41 de oameni au murit în urma accidentelor rutiere produse în județul nostru. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!