Ziua Culturii Naționale. Teatrul ”George Ciprian” vă invită la sărbătoare

Ziua Culturii Naționale. Teatrul ”George Ciprian” vă invită la sărbătoare

Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean vor sărbători „ Ziua Culturii Naționale” alături de publicul buzoian. La acțiunile desfășurate la ” Teatrul ”George Ciprian” și la Muzeul Județean, vizitatorii vor avea acces liber. Pe scena din sala ”Paul Ioachim” va avea loc un spectacol de muzică și poezie susținut de Liceul de Arte și vor fi transmise online 5 spectacole din repertoriul Teatrului.

Buzoienii care doresc să ia parte la seria de activități dedicate ”Zilei Culturii  Naționale” de instituțiile Consiliului Județean, sunt invitați la Teatrul ”George Ciprian”.

Începând cu ora 11, Liceul de Arte ”Margareta Sterian” va susține un spectacol de muzică și poezie pe scena teatrului, spectacol la care publicul va avea acces gratuit.

De asemenea, duminică 15 ianuarie, de la ora 9, vor fi transmise online spectacole produse de Teatrul ”George Ciprian”.

Este vorba despre piesele „Omul cu mârțoaga”, de George Ciprian, „Conu’ Leonida”, „O noapte furtunoasă”, „Despre iubire sau așa ceva” și „Angajare de Clovn”.

Spectacolele vor putea fi urmărite online gratuit pe adresa de YouTube a Teatrului ”George Ciprian”.

De asemenea, „Ziua Culturii Naționale” va fi marcată și de Muzeul Județean, printr-o serie de activități, la care publicul va avea acces liber și va putea vizita gratuit atât colecțiile din sediul central, cât și pe cele de la Muzeul de Etnografie ”Vergu Mănăilă”, cât și din Muzeul Chihlimbarului de la Colți.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și