Publicat la: 18.04.2018. 18:26 / 586 views

“ZILELE URMĂTOARE LUCRĂRILE VOR ÎNCEPE”. SE FAC PREGĂTIRI PENTRU AMENAJAREA ŞANTIERULUI

Cu toate că există toate avizele eliberate, firma constructoare a întârziat cu mult demararea lucrărilor la Podul Mărăcineni. Şi nu pentru că s-a aşteptat vreo decizie cu privire la construcţia unui pod de pontoane, ci pentru că organizarea a lăsat de dorit. Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ne-a declarat că în zilele următoare se va da ordinul de începere a lucrărilor.

pod maracineni 2În orice moment, calea de rulare Rm. Sărat – Buzău ar putea fi închisă, fără a exista, însă, o rută ocolitoare în apropiere de Podul Mărăcineni. Directorul general al CNAIR susţine că startul lucrărilor va fi dat chiar zilele următoare.

La pod se fac deja pregătiri pentru intervenţia majoră la structura metalică. Muncitorii lucrează sub calea de rulare ce va fi reabilitată. De asemenea, drumarii au început să aducă din materialele necesare resistematizării rutiere din zonă. După închiderea rutei Rm. Sărat – Buzău, traficul din ambele sensuri va fi preluat de podul nou.

Autorităţile se aşteaptă la haos în zona podului, dar şi în municipiul Buzău, pe DJ 203 K şi pe DN 2 E 85. Misiunea de fluidizare a traficului  va fi una grea pentru poliiştii care vor fi mobilizaţi toată ziua la Podul Mărăcineni.

Pe pod a apărut şi un panou informativ, doar de decor, având în vedere că datele trecute sunt depăşite de situaţia reală. Lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie şi să dureze 26 de săptămâni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!