Publicat la: 18.09.2017. 18:00 / 1.882 views

WEEKEND DE SUCCES PENTRU SCM GLORIA. VICTORII LA FOTBAL ŞI HANDBAL, AMICAL LA RUGBY

Nou înfiinţata grupare buzoiană, SCM Gloria, a bifat un weekend de succes, după cele două victorii înregistrate de echipele de handbal şi fotbal. Sâmbată, Stadionul Gloria a găzduit un cuplaj, pe modelul anilor 80, în cadrul căruia spectatorii prezenţi au putut urmări două meciuri, la fotbal şi rugby.

gloriaSCM Gloria Buzău înregistrează cea de-a treia victorie, din tot atâtea posibile şi anunţă un parcurs imaculat, în Liga a IV-a. Sâmbătă, într-un meci disputat pe stadionul din Crâng, elevii lui Vasile Tudose s-au impus clar, 3-0, cu CS Viitorul 08 Verneşti. SCM ocupă locul 3 în liga a 4-a, cu maximum de puncte, la egalitate cu ASC Locomotiva, Team Săgeata şi  Montana Pătârlagele.

În cadrul aceluiaşi eveniment, pe modelul cuplajelor din anii 80, echipa de rugby a disputat primul meci al sezonului, un amical cu RC Credo 63, campioana Ucrainei. Buzoienii, fără niciun meci disputat până acum, s-au văzut surclasaţi de oaspeţi, echipă cu şaiprezece internaţionali. Pentru SCM Gloria, formaţie învinsă cu 40 la 8, au marcat Bîsceanu (eseu) şi Niţu (transformare). Sezonul de rugby debutează la sfârşitul lunii, cu un meci acasă, împotriva RC Galaţi.

Fără sincopă este şi parcursul handbalistelor, în Divizia A. Elevele lui Romeo Ilie s-au impus clar, în deplasarea de la Plopeni, cu 36-29. Cele mai multe goluri au fost înscrise de Branişte, Lipan şi Ciuplea. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât Activ se anunţă ca una dintre contracandidate la promovare. Buzoiencele vor disputa următorul meci în compania CSM 2 Bucureşti, echipă care tocmai a reuşit surpriza seriei, învingând cealaltă contracandidată la promovare a buzoiencelor, Știinţa Bucureşti. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!