Publicat la: 05.06.2020. 18:15 / 737 views

VOLUNTAR RĂSPLĂTIT DE CRUCEA ROȘIE. DR. MĂDĂLINA MUNTEANU, MEMBRU ÎN COMITETUL JUDEŢEAN

Unul dintre cei mai activi voluntari din perioada pandemiei a fost răsplătit astăzi de Crucea Roșie Buzău. Medicul Mădălina Munteanu a devenit membru al fundației și chiar a fost numită în Comitetul Județean al organizației. Mădălina Munteanu a fost singurul medic din echipa de teren a Crucii Roșii Buzău, de la începutul pandemiei, până în prezent.

crucea rosie 1 voluntar

Din cauza regulilor impuse de starea de urgență, Crucea Roșie Buzău a fost nevoită să lucreze cu o echipă restrânsă de voluntari, alături de responsabilii fundației. Cu toții au contribuit la acțiunile umanitare, iar unul dintre voluntari, medicul Mădălina Muncteanu a fost recompensată, astăzi, primind calitatea de membru în cadrul Comitetului Județean.

Conducerea Crucii Roșii Buzău este bucuroasă că încă un voluntar important a ales să treacă la următorul pas, care înseamnă o implicare și mai responsabilă în campaniile de întrajutorare.

La rându-i, vicepreședinte al Comitetului Județean al Crucii Roșii Buzău, preotul Mihail Milea a apreciat efortul doctoriței Munteanu de a se alătura inimoasei familii.  

Ca voluntar, Mădălina Munteanu a fost alături de echipa Crucii Roșii în zeci de deplasări efectuate în perioada stării de urgență, la familii nevoiașe.

Mădălina Munteanu este medic stomatolog și a inițiat către autorități ideea deschiderii cabinetului de urgențe stomatologice de la Spitalul Județean Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!