Publicat la: 10.11.2019. 12:31 / 961 views

VIOREL DOBRE, VOTANT MATINAL. POLITICIANUL A VENIT SINGUR LA URNĂ

Viorel Dobre a fost printre cei mai matinali votanti. Politicianul a votat la Scoala Generala Nr1, in jurul orei 9 si a venit la urne neinsotit. Viorel Dobre a venit singur la vot, fiind unul dintre cei mai matinali politicieni care și-au exprimat sufragiul în turul întâi al prezidențialelor.

vot dobre pro romaniaPoliticianul a petrecut puțin timp în secția de votare, deoarece la ora 9 foarte puțini buzoieni se aflau în sălile de clasă amenajate special pentru vot. Buzoianul a declarat că a votat pentru un președinte dedicat, de bună credință și de cuvânt, pe a cărui agenda să figureze ca prioritate educația și sănătatea.

La ora la care Viorel Dobre a votat, prezența la urne, la nivel de județ, era una foarte scăzută. Colegul sau de partid,  Viorel Ștefu a votat la secția amenajată în sediul Direcției pentru Asistență Socială, în jurul orei 8.30.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!