(VIDEO) Doamnă Năstăsoiu, dezmințim și ne prezentăm scuze!

(VIDEO) Doamnă Năstăsoiu, dezmințim și ne prezentăm scuze!

În primul rând, ne prezentăm scuze pentru că nu am publicat un breaking news, aseară, când ați apărut într-o conferință de presă, la sediul organizației municipale PNL Buzău. Nu de alta, dar am fost atât de șocați de această prezență surprinzătoare, încât chiar nu știam cum să tratăm subiectul. După ce ne-am dat seama că nu ați mers în fața urmașilor politici ai Brătienilor pentru a susține un seminar pe teme istorice, tot nu puteam crede că s-a produs această incredibilă nouă mutare politică. Cum? Elena Năstăsoiu a trecut la PNL? Nu se aștepta nimeni! Deci, nu voiam să publicăm din nou ,,o minciună ordinară”. Așa că am decis să ne retragem la casele noastre, cu gândul că noaptea este un sfetnic bun.

A sosit dimineața, ne-am băut cafeaua, ne-am revenit din șocul total și… iată-ne, tot aici! Aici, unde în urmă cu două săptămâni publicam, în exclusivitate, scenariul celei mai mari bombe electorale din ultimii ani, la Buzău. Adică (ne-)am revenit. Așadar, nu e ca și cum, pas cu pas, episod cu episod, întregul plan, toate informațiile pe care noi le-am dezvăluit în privința filmului cronologic al evenimentelor s-ar fi adeverit, nu? Aseară, n-a fost decât ultima verigă confrimată, din lanțul celor pe care Campus TV le-a anticipat.

Ne mai prezentăm scuze pentru că, urmare a materialului nostru, scenariul pregătit de dvs. risca să nu mai fie dus la îndeplinire, chiar dacă nu acesta a fost scopul publicării, ci doar pentru a-i informa pe cetățeni despre cum se pregătește o lovitură de teatru pe scena politică buzoiană. Pare, însă, că reacția publică, vă cităm: ,,O minciună ordinară prin care unii vor destabilizarea AUR! Solicit ca autorii articolului de la Campus să dezmintă și să își ceară scuze! Rămân în AUR cu crez și adevăr!”, reacție pe care ați avut-o la câteva minute după ce noi am făcut acele dezvăluiri, a fost înghițită, pe nemestecate, de cei care vă puteau dejuca scenariul.

Repetăm, noi nu aveam o miză în toată regia asta, în care ați mai turnat un episod, la sediul AUR, pe 25 aprilie, într-o conferință de presă, în cadrul căreia, cu voce ridicată și apăsată, ați reafirmat că nici vorbă de plecare din AUR, așa cum ,,un trust de presă” (Sîc! Nu mai eram Campus) a vehiculat.

Între timp, am mai băut o cafea, înainte de a reveni aici, pentru a reaminti acum punctul culminant al filmulului turnat în fața Palatului Comunal, la miezul nopții, în data de 30 aprilie. ȘOC: AUR nu mai e de AUR, e OTRAVĂ! Candidatul Elena Năstăsoiu nu mai e candidat! Și… gata, ce atâtea explicații! Toată lumea, la somn!

Elena Năstăsoiu. Înainte (25 aprilie 2024)/După (30 aprilie 2024)

Ceea ce Campus TV a anticipat, începea să se adeverească. Ca să nu bată la ochi și mai tare că a fost, de fapt, un scenariu creionat de mult timp, mutarea către PNL nu s-a făcut imediat, ca în cazul celor de la AUR Nehoiu, ci după o săptămână, aseară mai precis.

Parcă ar merita să ne prezentăm scuze față de semnul întrebării, căci l-am pus la titlul articolului ,,EXCLUSIV. BOMBĂ ELECTORALĂ: Elena Năstăsoiu, candidatul AUR pentru Primăria Buzău, pleacă la PNL cu tot cu organizația municipală?”, articol din data de 23 aprilie 2024. Să ne ierte semnul, că l-am pus aiurea!

Uite, de data asta, să nu aruncăm în van cu semnele de întrebare, așa că:

Mai era ceva de demonstrat? Vorbiți despre asumare? Demnitate? Iertați-ne că ne-am asumat-o până la capăt! Cu demnitate! Totuși, ne puteți spune, până la urmă, care/cine a fost (cu) ,,minciuna ordinară”? E doar retorică. Nu vă deranjați! Măcar, într-un final, ați recunoscut că ați făcut ceva premeditat.

Uite-așa, în această dimineață, am readunat piesele dintr-un puzzle, formând aici, în fața cititorului, un tablou. Al unui episod din parcursul încă unui politician (a cărui apartenență politică – veche sau nouă – nu ne interesează) care ,,o sucește românește”, asta ca să nu spunem direct că minte publicul.

*Ca să nu existe vreo sprinceană ridicată, în sensul de a suspecta cineva că nu vom reacționa la fel, indiferent de partid politic și de funcție, la orice încercare de decredibilizare, reamintim doar atât: #NoiSuntemCampusTV!

Gata! Vrem să ne bucurăm de tripla sărbătoare de azi! Revenim.

P.S.: Ne scuzați, de aceasta dată… dragi simpli cititori! Vă mai reținem un pic. În avântul nostru de a mai planifica publicarea de noi minciuni ordinare, am uitat să dezmințim ceva, așa cum am menționat în titlul acestui material.

În legătură cu conferința de presă de aseară, dezmințim că a fost încheiată apoteotic de președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, prin următoarele cuvinte: ,,Buzoienii trebuie să înțeleagă că, la nivelul județului Buzău, Partidul Național Liberal este singura opțiune de vot, în afară de PSD”. Însoțim dezmințirea cu un clip relevant:

Încă un P.S., apoi chiar ne retragem. Pentru implicații de partid de la PSD, USR, PMP și AUR: Nu zâmbiți ,,pe sub mustăți”, citind acest material. Avem ,,minciuni ordinare”, ,,dezmințiri” și ,,scuze” pentru toată lumea.

**Notă foarte importantă: Noi, aici, în tot acest timp, în materialele publicate în ultimele două săptămâni și în emisiunile de la Campus TV am vorbit despre omul politic Elena Năstăsoiu. Profesorul Elena Năstăsoiu este un dascăl recunoscut, chiar respectat/invidiat de mulți colegi din educație, un cadru didactic implicat și dedicat pentru tinerii săi elevi, cu generații întregi pregătite pentru Academia de Poliție, S.R.I. sau alte instituții de învățământ superior unde admiterea se face și pe baza unei probe la istorie. Meritele sale sunt de necontestat, proiectele sale din domeniul social-educațional sunt numeroase. Iar noi, Campus TV, am mediatizat multe dintre aceste proiecte, ani buni, având o colaborare onestă cu profesoara Elena Năstăsoiu, prin promovarea a zeci de emisiuni și reportaje. De altfel, dascălul Elena Năstăsoiu a realizat o emisiune la Campus TV, în urmă cu trei ani, intitulată ,,Din trecut până în prezent”, cu ediții de colecție, una dintre ele fiind un interviu exclusiv cu președintele Academiei Române, doctorul în istorie academician Ioan Aurel Pop. Năstăsoiu a avut și o rubrică, tot la Campus TV, de pregătire a liceenilor pentru examenul de bacalaureat, la proba de istorie.

Pe această cale, ne exprimăm regretul că, deși Campus TV i-a oferit, necondiționat, credibilitate, doamna Năstăsoiu, în calitate de om politic, a preferat să arunce cu noroi în trustul nostru de presă, fără ca, iată, să aibă dreptate. Dacă noi am reacționat, din rațiunile expuse mai sus, ori cu alte ocazii, nu am făcut-o din răzbunare, ori motive personale. Dimpotrivă! Îi purtăm același respect doamnei profesor Năstăsoiu! Analiza și reacțiile noastre despre politicianul Elena Năstăsoiu țin de faptul că, în mod virulent, public, asumat, a încercat decredibilizarea noastră.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și