VICTORIE EN FANFARE PENTRU “LUPI”. HC BUZĂU S-A IMPUS, 27 LA 20, ÎN MECIUL CU VASLUIUL

VICTORIE EN FANFARE PENTRU “LUPI”. HC BUZĂU S-A IMPUS, 27 LA 20, ÎN MECIUL CU VASLUIUL

HC Buzău încheie en fanfare turneul Ligii Zimbrilor, derulat, la finele săptămânii, la Cluj. Lupii s-au impus categoric, 27 la 20, în meciul cu CSM Vaslui, după o partidă fără istoric. Grație celor trei puncte obținute, elevii lui Pero Milosevic au urcat pe locul 8, în ierarhia competiției naționale.

hc si vaslui 1 hc si vaslui 2
Dacă sezoanele anterioare HC Buzău era privită ca o candidată certă la retrogradare, haita s-a transformat radical, sub bagheta lui Pero Milosevic. Metamorfoza survenită într-un sezon cât se poate de atipic i-a scutit pe fanii handbalului masculin de orice emoție privind reîntoarcerea în liga secundă. Ieri, buzoienii s-au impus clar, în fața celor de la CSM Vaslui, după o partidă fără istoric. HC s-a distanțat încă din startul meciului la 6 – 1. Apărarea excelentă, remarcată de altfel și de Pero Milosevic, a făcut diferența pe tabelă. La pauză, lupii au intrat cu un avantaj nedrept față de cum se derulaseră ostilitățile, 13 la 10.
Actul secund a aparținut tot handaliștilor buzoieni. Esteki, Nosrati & Co au speculat mai toate erorile comise de vasluieni, reușind să se desprindă pe final la șapte goluri diferență. După partidă, tehnicianul Alin Bondar a acuzat maniera de arbitraj, recunoscând însă plusul de valoare arătat de buzoieni.
Grație victoriei din weekend, buzoienii urcă pe locul 8 al Ligii Zimbrilor, la o lungime distanță de Poli Timișoara. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și