Publicat la: 01.10.2020. 18:22 / 510 views

VAL DE ÎMBOLNĂVIRI, LA BUZĂU. 26 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS

Încă o zi cu creșteri semnificative în privința numărului de cazuri noi de coronavirus, la nivelul județului Buzău. Autoritățile din sănătate anunță că, în ultimele 24 de ore, 26 de persoane au fost diagnosticate cu COVID. Printre acestea se numără și elevi.

elevi liceu covid spital 1

În ultima perioadă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, s-a observat un val de prezentări ale buzoienilor cu simptome specifice noului coronavirus. Efectele se văd deja în rezultatele pozitive numeroase raportate de Direcția de Sănătate Publică. Ieri au fost confirmate 26 de cazuri noi.

Cu noile cazuri confirmate, județul Buzău a ajuns la un număr de 2800 de îmbolnăviri de coronavirus, de la începutul pandemiei.

Printre noile cazuri se numără și două eleve. Una este de la Colegiul Hasdeu, dar în ultimele două săptămâni, eleva de clasa a X-a a învățat online, astfel că nu se impun măsuri speciale. De asemenea, o elevă din clasa a VII-a de la Școala nr. 5 din Buzău a fost diagnosticată cu COVID. Ea nu a fost prezentă la ore de săptămâna trecută, dar clasa la care învață intră în izolare timp de șapte zile, perioadă în care se vor face cursuri online. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!