Val de emoții pozitive. Meciul care a adus românii împreună

Val de emoții pozitive. Meciul care a adus românii împreună

Victoria României a dovedit, dacă mai era nevoie, că fotbalul poate naște emoții nebănuite, indiferent dacă este privit de pe stadion, sau dintr-o cârciumă din mediul rural.

Cei mai fericiți, probabil, au fost cei care au privit partida din tribunele Arenei din Munchen, arena care s-a îmbrăcat în galben și care a fost martora unui imn cântat a-capella, din zeci de mii de piepturi. Unul dintre buzoienii prezenți la stadion a fost Cătălin Cighir, director la Liceul Sportiv. Pasionat de sportul rege, a acceptat postura de corespondent Campus TV, cel puțin pentru câteva minute, mărturisind că emoțiile trăite ieri au fost greu de cuantificat, intensitatea acestora comparându-se cu cea din ziua în care a devenit tată.

Emoții au fost și în România, indiferent dacă meciul a fost privit pe ecranele amenajate în locuri publice, sau în barurile din sate.

Victoria din meciul de ieri a stârnit admirație și din partea microbiștilor străini. Secțiunile de comentarii ale canalelor de sport străine s-au umplut de mesaje laudative, din partea suporterilor din toată lumea.

Sâmbătă, România va înfrunta Belgia, în cel de-al doilea meci al grupei. Tricolorii vor fi virtual calificați în optimi, în cazul unui rezultat de egalitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și