UNIVERSITATE NOUĂ, DIN TOAMNĂ, LA BUZĂU. “DE LA 1 OCTOMBRIE, DUNĂREA DE JOS VA FUNCȚIONA”

UNIVERSITATE NOUĂ, DIN TOAMNĂ, LA BUZĂU. “DE LA 1 OCTOMBRIE, DUNĂREA DE JOS VA FUNCȚIONA”

Din toamnă, la Buzău vom avea o universitate nouă, anunță conducerea PNL, care, în campania electorală, a avut printre promisiuni înființarea filialei unei cunsocute instituții de învățământ superior. De la 1 octombrie, va funcționa un centru al Universității Dunărea de Jos din Galați, declară deputatul Gabriel Avrămescu.

liberaliÎnființarea la Buzău a unei filiale a Universității “Dunărea de Jos” din Galați a fost unul dintre proiectele promise de candidații PNL, în campania electorală de la alegerile parlamentare. În acea perioadă, în clădirea în care s-a stabilit să funcționeze centrul universitar, a fost organizată o conferință de presă, în cadrul căreia a fost semnat un parteneriat între deținătorii spațiului și rectorul universității din Galați.

Între timp, potrivit deputatului Gabriel Avrămescu, au fost făcute demersurile, astfel încât din toamnă să fie primiți primii studenți buzoieni.

Rămâne de văzut și ce profil vor avea facultățile care ar urma să funcționeze la Buzău. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…