Publicat la: 20.11.2019. 19:11 / 452 views

UNDE PLEACĂ BUZOIENII ÎN VACANŢA DE IARNĂ? TOPUL DESTINAŢIILOR, DOMINAT DE STAŢIUNI ROMÂNEŞTI

Valea Oltului, Maramureşul şi Bucovina sunt şi anul acesta zonele preferate de buzoieni pentru petrecerea vacanţei de iarnă. Operatorii din turism sunt solicitaţi şi pentru destinaţii exotice, precum Thailanda. De altfel, ţara din sud-estul Asiei a fost “vedeta” târgului de turism de la Bucureşti.

VACANTA TURISTI  VACANTA TURIST 2

Nicio noutate, în ceea ce priveşte staţiunile româneşti pe care le aleg buzoienii pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă. În topul preferinţelor se situează şi anul acesta zonele din Maramureş, Bucovina şi Valea Oltului. Hotelierii au anunţat, deja, un grad de ocupare aproape de 100%.

În ceea ce priveşte vacanţele petrecute în străinătate, mulţi buzoienii s-au interesat şi au rezervat locuri în staţiunile de ski de la sud de Dunăre, precum Bansko, un resort mult mai convenabil la preţ decât cele româneşti de pe Valea Prahovei. Grecia şi Cipru au fost, de asemenea, foarte solicitate.

Ca o surpriză, Thailanda este revelaţia anului, cum a fost, de altfel, şi la Târgul de Turism de la Bucureşti. Preţurile modice practicate de hotelierii din sud-estul Asiei şi plajele perfecte au făcut din Thailanda una dintre cele mai solicitate destinaţii.

În ceea ce priveşte afluxul turiştilor români în străinătate, se înregistrează acelaşi trend crescător. Operatorii din ţări precum Tunisia, Malta, Grecia, Bulgaria sau Italia şi-au făcut deja un obicei din a contacta artişti români, pentru programele de revelion organizate în diferite hoteluri.

Pe lângă Turcia, Bulgaria, Grecia şi Thailanda,  destinaţiile cele mai căutate au fost în Spania, Italia şi Dubai.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!