Publicat la: 12.11.2018. 18:00 / 960 views

UN STROP DE CULOARE ŞI UN DRAM DE BUNĂ-DISPOZIŢIE. LA PEDAGOGIC, TREPTELE AU ROLUL DE A ÎNVESELI

Sunt roase de paşii miilor de elevi şi părinţi, însă acum au căpătat un aspect nou şi vesel. Este vorba despre treptele Colegiului Naţional Pedagogic Spiru Haret care au fost redecorate de elevi şi profesori, iar acum îi binedispun pe cei care le urcă sau le coboară.

   scari pedagogic 2   scari pedagogic 1

Idei inspirate susţinute inclusiv de conducerea liceului, câteva cutii de vopsea, câteva mesaje motivaţionale şi întreaga atmosferă este schimbată.  Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a fost cu adevărat diferită pentru elevii Colegiului Naţional Pedagogic „Spiru Haret”.

Aceştia au creat mesaje unice şi le-au lipit pe treptele şcolii, în speranţa că îi vor inspira pe colegi şi pe profesori. Într-o altă aripă a unităţii de învăţământ treptele au căpătat culori vii şi vor primi şi ele mesaje pentru cei ce le tranzitează.

Culorile, dar mai ales mesajele îi inspiră atât pe părinţi şi pe dascăli, dar mai ales pe elevii care au descoperit cu bucurie transformarea ce a avut loc la începutul week-endului.

Conducerea Colegiului Naţional Pedagogic „Spiru Haret” susţine şi promovează ideile creative ale elevilor, mai ales în condiţiile în care mulţi dintre ei sunt extrem de talentaţi la muzică şi la desen. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!