UN PICTOR LA MUZEU. EXPOZIŢIE PERSONALĂ A ARTISTULUI PLASTIC FLORIN MENZOPOL

UN PICTOR LA MUZEU. EXPOZIŢIE PERSONALĂ A ARTISTULUI PLASTIC FLORIN MENZOPOL

Muzeul Judeţean va vernisa o nouă expoziţie de artă, care va rămâne pe simeze până pe 22 septembrie. Expoziţia este alcătuită din lucrări care fac parte din mai multe cicluri, semnate de artistul plastic Florin Menzopol. Vernisajul va avea loc luni, 2 septembrie, la ora 17 în Sala de expoziţii temporare de la parterul Muzeului, iar accesul publicului va fi liber.

expo menzopol 2Muzeul Judeţean găzduieşte o nouă expoziţie de artă, alcătuită din lucrări de pictură semnate de cunoscutul artist plastic Florin Menzopol.

Împreună cu cei de la Muzeu, artistul aşează pe simeze cele 25 de lucrări de pictură, conform unei anumite ordini, care să alcătuiască o prezentare a operei sale, de-a lungul anilor.

Lucrările expuse fac parte din ciclurile „Bizantină, După-amiaza unui faun, Scaunul spaniol, Forma norilor, Grădina Mavrului şi Abisal”, pe care maestrul le-a reluat periodic şi le-a întregit continuu.

Expoziţia semnată de Florin Menzopol va fi vernisată luni, 2 septembrie, de la ora 17, în sala de expoziţii temporare a Muzeului Judeţean.

Lucrările vor sta pe simeze până pe 22 septembrie. (Corneliu Floriceanu)

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și