Publicat la: 27.09.2019. 17:35 / 682 views

ŞEFUL DE OBIECTIV DE LA FIRMA DE PAZĂ, „SMARDOI” ÎN CURTEA SPITALULUI

Gest incalificabil al şefului de obiectiv de la firma de pază a Spitalului Județean. Bruta angajată să vegheze la bunul mers al lucrurilor în cea mai mare unitate spitalicească din Buzău și-a permis să agreseze un cetăţean care firma cu telefonul.

bataie silvestru spital 1  bataie silvestru spital 2

După un conflict verbal, presărat cu insulte reciproce, un paznic al Spitalului Județean a tăbărât cu bâta de cauciuc din dotare pe Sebastian Silvestru, fost lider USR Buzău şi activist civic.

De menționat că altercația s-a produs în afara unității spitalicești, chiar la bariera pe la care se face accesul în curtea spitalului, deci pe domeniul public, loc în care poate filma oricine.

Paznicul se va alege acum cu dosar penal, pentru lovire, în ciuda faptului că individul susține că ar fi fost provocat.

Între timp, conducerea Spitalului Județean a luat în considerare desfacerea contractului cu firma de pază la care este angajat paznicul violent. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!