Curățenia Buzăului, tot pe mâna RER. Firma se va ocupa în continuare de salubrizarea orașului

Curățenia Buzăului, tot pe mâna RER. Firma se va ocupa în continuare de salubrizarea orașului

Consilierii municipali au aprobat în ședință ”de îndată” încheierea unui act adițional cu societatea RER SUD, care a câștigat licitația pentru salubrizarea Municipiului. Aceasta va avea la dispoziție o perioadă de ”mobilizare”, timp în care își va suplimenta dotările tehnice. În zilele următoare va fi semnat contractul de salubrizare.

Consiliul Local Municipal a fost convocat în ședință de îndată de viceprimarul Ionuț Apostu, la doar 9 zile după prima ședință ordinară din an a miniparlamentului buzoian.

Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre, care trebuia supus de urgență aprobării aleșilor locali, fără acordul cărora nu poate fi asigurată continuitatea serviciilor de salubrizare a Municipiului.

Conform noului contract și a prevederilor caietului de sarcini, operatorul desemnat câștigător al licitației, va beneficia de o perioadă ”mobilizare” de 6 luni de zile.

În această perioadă de timp, operatorul de salubritate va asigura continuitatea serviciilor către Primărie și va trebui să îndeplinească și criteriile cuprinse în caietul de sarcini.

Vechiul contract a expirat în data de 4 februarie 2023 și era asolut necesară încheierea unui act adițional pe o perioadă de minim 6 luni.

Proiectul a fost aprobat cu 20 de voturi pentru și 2 abțineri, iar contractul de salubrizare încheiat cu RER SUD SA urmează să fie semnat în următoarele zile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și