UN CONSILIER JUDEŢEAN ÎI CRITICĂ PE CONSILIERII LOCALI. RAUL FLORESCU CONSIDERĂ ONEROASE ACHIZIŢIILE PRIMĂRIEI

UN CONSILIER JUDEŢEAN ÎI CRITICĂ PE CONSILIERII LOCALI. RAUL FLORESCU CONSIDERĂ ONEROASE ACHIZIŢIILE PRIMĂRIEI

Consilierul judetean Raul Florescu i-a criticat azi pe consilierii locali ai municipiului Buzău.

florescuMotivul a fost votul de ieri pentru aprobarea a trei proiecte considerate împovărătoare pentru municipiul Buzău. Florescu a considerat oneros contractul de închiriere cu 5 mii de euro pe lună a unei vile care va servi pe post de grădiniţă.

Şi hotărârea consilierilor municipali de a aloca peste 60.000 de euro pentru construirea unei noi toalete la scoala generala din Simieasca este considerata problematica.

Florescu a criticat si iniţiativa URBIS Serv de a plăti din bani publici un avocat care sa reprezinte societatea in justitie impotriva curtii de conturi. (Mirela Copariu)

2 Comentarii la: “UN CONSILIER JUDEŢEAN ÎI CRITICĂ PE CONSILIERII LOCALI. RAUL FLORESCU CONSIDERĂ ONEROASE ACHIZIŢIILE PRIMĂRIEI

  1. Mai Preda, dute cu comentariul tau SPURCAT, cum adica Urbisul cheltuieste din banii proprii ? Cum adica Burada „CAPUSEAZA PRIMARIA” din banii Urbisului ? De unde incaseaza Urbisul luna de luna bani ? Nu cumva de la primarie ?

  2. Vai de soarta buzoienilor,dacă acest individ care are functia de consilier județean nu face diferenta între bani publici si banii unei societati comerciale.Urbis nu cumpără din bani publici nimic

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și