Publicat la: 06.04.2017. 18:01 / 1.482 views

UN ARTIST LIBANEZ LA BUZĂU. „ÎN VIAŢĂ, FRUMUSEŢEA DISPARE. ÎN ARTĂ, NU!”

Artistul libanez Ali Atrissi va deschide prima sa expoziţie personală din România la Buzău. În sala de expoziţie a Centrului Judeţean de Cultură şi Artă de la Galeriile de Artă, artistul va expune lucrări de pictură şi de sculptură. Vernisajul va avea loc joi, 20 aprilie la ora 12 şi toţi buzoienii sunt invitaţi să se convingă că în artă, frumuseţea nu dispare niciodată.

tablouri 3Aflat în trecere prin România, artistul libanez Ali Atrissi şi-a propus să deschidă prima expoziţie personală de artă din România.

A ales pentru acest eveniment oraşul Buzău, unde va expune o parte dintre lucrările sale de pictură şi de sculptură.

Ali Atrissi nu are studii superioare de arte plastice. Harul său este natural iar tehnica de lucru şi-a aprofundat-o în timp.

Şi pentru că a revenit în România pentru o perioadă mai lungă, artistul a avut timp să îşi pregătească prima expoziţie personală.

Artistul este căsătorit cu o româncă şi are doi copii. După expoziţie, familia se va îndrepta către Londra, acolo unde mama s-a stabilit deja şi şi-a găsit de muncă.

Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 20 aprilie, la ora 12, la sala de expoziţii a Galeriilor de Artă de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi se va desfăşura sub motto-ul „În viaţă, frumuseţea dispare. În artă, nu!”

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 3 mai iar intrarea va fi liberă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!