Ultimele zile. Drăgaica se apropie de închidere

Ultimele zile. Drăgaica se apropie de închidere

Mai sunt doar șapte zile până la „Ziua Drăgăicii”, când se va închide Târgul de Vară de anul acesta. Cei care încă nu au ajuns dincolo de pod mai au câteva zile să o facă. Pentru prima dată la Buzău, Roata Mare îi așteaptă să-i ridice deasupra tuturor.

Mai sunt doar câteva zile până când Târgul de vară „Drăgaica 2024” își va închide porțile.

Mii de vizitatori vin în fiecare zi pentru a petrece câteva ore în celebrul târg de vară, care anul acesta și-a dublat suprafața, ceea ce înseamnă că a crescut și numărul de instalații de divertisment.

În premieră, cei care vor să vadă Drăgaica de sus o pot face din Roata Mare, sau Roata Panoramică, instalată pentru prima dată la Buzău.

Și dacă cei mici și tinerii sunt mai atrași de dulciuri și de mașinuțele bușitoare ori alte instalații rotitoare, zdruncinătoare sau de alte tipuri, care de care mai distractive, adulții au alte preferințe.

Grătarele cocoșate de kilograme de mici, cârnați, fripturi, frigărui, toate emanând miresme amețitoare și halbele cu guler înspumat sunt ispitele care îi îndeamnă pe cei mai puțin rezistenți la farmecele afumăturilor să se așeze la o masă.

Pentru că ăsta e farmecul Drăgăicii!Să stai la masă, să mănânci un mic, să-ți tihnească berea, să-ți cânte artiștii pe scenă și să tragi cu ochiul la ispite!

Seara atmosfera devine mai densă pentru că încep spectacolele și lumea se adună în preajma scenei pentru a-i vedea cât mai bine pe artiștii preferați.

Iar muzica e pe placul tuturor.În fiecare seară, alt gen, de la populară, la ușoară, rock, blues, manele ori hip-hop, grecească ori latino, pentru toate gusturile.

Mai sunt câteva zile doar și se închide și ediția de anul ăsta. Grăbiți-vă să prindeți ultimile spectacole cu Chef de Chef, Luis Gabriel, Aurelian Temișan, Sanda Ladoși, Brenciu și orchestra lui, maestrul Ionel Tudorache, Jo, Bruja și legendara trupă Iris.

Iar luni, 24 iulie, în Seara Drăgăicii, Lăutarii lui Botgros vor trage cortina finală peste ediția 2024 a Târgului de Vară „Drăgaica!”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și