Ultima reprezentație acasă, înainte de “șocul” cu Rapid. Sâmbătă, în Sala Sporturilor, vine Corona Brașov

Ultima reprezentație acasă, înainte de “șocul” cu Rapid. Sâmbătă, în Sala Sporturilor, vine Corona Brașov

Meci fără prea mare miză, la prima vedere, sâmbătă, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Gloria o va primi acasă, pe Corona Brașov, echipă aflată pe loc retrogradabil, dar care începea campionatul în trombă, învingându-le pe fetele de la Rapid.

Meciul cu brașovencele, în opinia lui Daniel Anca, ar putea oferi câteva indicii, pentru partida mult mai importantă, de peste două săptămâni, din Cupa României, chiar cu Rapidul. Antrenorul Gloriei este convins că brașovencele nu-și vor respecta statutul de outsidere, întrucât au mare nevoie de puncte, pentru a ieși din zona locurilor de baraj.

Antrenorul buzoian încearcă să dezvolte o rutină de pregătire eficientă, care să-i mențină elevele concentrate și motivate, pentru partida cu brașovencele de la Corona. Dacă va obține cele trei puncte, Gloria ar putea egala-o pe Craiova, echipă împotriva căreia va juca în etapa cu numărul 19, pe 23 martie.

Biletele pentru partida dintre Gloria și Corona costă 15 lei, ele putând fi achiziționate de pe portalurile specializate, dar și de la casa de bilete din imediata vecinătate a Sălii Sporturilor, sâmbătă, începând cu ora 16.00. Meciul este programat de la 18.00 iar copiii, sportivii legitimați la cluburile buzoiene și seniorii beneficiază de acces gratuit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și