Handbalist portughez, component al HC Buzău, infectat cu COVID. Cum s-a infectat?

Handbalist portughez, component al HC Buzău, infectat cu COVID. Cum s-a infectat?

Nici nu s-a transferat bine la HC Buzău, că a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Sergio Barros, portughezul înregimentat recent în trupa lupilor, se află în izolare, după ce testul PCR a ieșit pozitiv. Din fericire, lusitanul nu efectuase niciun antrenament, astfel că riscul propagării virusului în lotul buzoian este zero.

Sergio Barros, sportiv care tocmai a semnat cu HC Buzău este confirmat ca fiind infectat cu SarsCov2. Portughezul avusese covid in toamnă și de asemenea, este vaccinat.

Fiind asimptomatic, a aflat accidental că este infectat, după ce, vineri seară, a mers la UPU Buzău cu fetița sa care avea febră. Micuța a efectuat și testul covid care s-a dovedit a fi pozitiv. Imediat, ambii părinți au fost izolați la domiciliu iar după câteva zile Barros a făcut două teste, unul rapid, dar și pe cel PCR. Rezultatul a fost pozitiv.

Din fericire, sportivul lusitan nu apucase să efectueze niciun antrenament, astfel că riscul de contaminare în sânul lotului de la HC este inexistent. Portughezul trebuia să se prezinte sub comanda lui Pero Milosevic luni, dar președintele grupării, aflând că fiica lui Barros este pozitivă Covid, a decis ca sportivul proaspăt transferat de la Poli să intre în izolare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și