(UPDATE) A fost prins agresorul sexual căutat după ce a atacat mai multe femei în Buzău

(UPDATE) A fost prins agresorul sexual căutat după ce a atacat mai multe femei în Buzău

UPDATE 2

În această după-amiază, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, după ce procurorii l-au dus în fața unei instanțe de judecată.

UPDATE 1

Astăzi, Biroul de Presă al IPJ Buzău a dat publicității informații despre caz.

,,În ziua de 5 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Ulmeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Faptele ar fi fost săvârșite în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, în municipiul Buzău. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi urmărit persoanele vătămate și le-ar fi atins împotriva voinței acestora, după care ar fi fugit. Poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privirea la măsura preventivă.” , se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

Ieri, în urma unor cercetări amănunțite, care au presupus și vizonarea imaginililor de pe mai multe camere de supraveghere din locuri publice, polițiștii buzoieni au reușit să-l identifice pe principalul suspect în cazul mai multor fapte de agresiune sexuală săvârșite pe stradă, în municipiul Buzău, în zonele bulevardul 1 Decembrie – Independenței – Viitorului. Despre faptul că Poliția încerca să identifice un individ pentru astfel de fapte, site-ul Campus TV a relatat săptămâna trecută, AICI.

Două victime au reclamat la Poliție că au fost atacate de acest individ, existând indicii că și alte femei au fost agresate sexual de acest bărbat. Este vorba despre un tânăr din Ulmeni, în vârstă de 34 de ani, căsătorit. Are doi copii.

El a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să se decidă dacă va fi prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzația de agresiune sexuală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și