Publicat la: 25.07.2019. 18:14 / 476 views

TRUCK & BUS, ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR. TRANSPORTATORII, CONTROLAŢI TOATĂ SĂPTĂMÂNA

În această săptămână, transportatorii de mărfuri şi de persoane sunt în vizorul poliţiştilor. La nivel naţional se desfăşoară acţiunea Truck & Bus”, iar la Buzău se fac razii în fiecare zi, pe toate tronsoanele de drum. Numai ieri seară au fost depistate mai multe abateri în rândurile transportatorilor.

rutier camion 1Săptămâna aceasta, poliţiştii buzoieni sunt mobilizaţi pentru mai multe acţiuni de prevenire a accidentelor de circulaţie în care pot fi implicate autovehiculele destinate transportului rutier public de persoane şi de mărfuri, precum şi de verificare a legalităţii derulării acestor curse. Sunt vizate autobuzele, microbuzele şi autovehiculele de transport marfă cu o masă mai mare de 3,5 tone. Aseară, în prima oră a unei acţiuni au fost constatate o serie de abateri în trafic, mai ales în cazul transportatorilor de marfă.

În total, aseară au fost verificate peste 100 de autovehicule, 70 fiind de transport marfă. Au fost aplicate 62 de amenzi şi reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Controalele vor continua până duminică, inclusiv. Printre altele, poliţiştii urmăresc respectarea de către şoferii profesionişti a vitezei legale, funcţionarea corespunzătoare a aparatului tahograf, respectarea timpilor de odihnă, legalitatea documentelor de transport şi starea tehnică a autovehiculelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!