Publicat la: 27.09.2020. 12:07 / 239 views

TRIO CU ALAI, LA VOT. TOMA, CIOLACU ȘI NEAGU, ÎMPREUNĂ

În această dimineață, liderii PSD Buzău s-au însoțit reciproc la vot. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și primarul Constantin Toma, au fost urmați de mai mulți candidați de pe listele de consilieri.

trio psdÎn jurul orei, 8:30, edilul-șef Constantin Toma a venit la urne, alături de soție, fiind așteptat la secția de votare de la Liceul de Arte de președintele Camerei Deputaților, șeful Consiliului Județean și de mai mulți candidați de pe lista de consilieri locali. Cu toții l-au însoțit până la intrarea în secția de votare, unde, conform procedurii, i s-a luat temperatura. În secție nu mai era niciun votant, astfel că primarul nu a poposit mult la urne.

toma neagu 2  

De la secția organizată la Liceul de Arte, șeful Palatului Comunal și președintele Consiliului județean au mers pe jos, pentru a-l însoți pe șeful Camerei Deputaților la una dintre secțiile amenajate la Școala nr. 5., unde Marcel Ciolacu nu a avut de așteptat pentru a-și exprima votul.  

După ieșirea din secție, Ciolacu a apreciat prezența la urne înregistrată la orele dimineții.ciolacu 2

Alaiul de candidați, în frunte cu liderii Ciolacu și Toma, s-a mutat apoi la Colegiul Pedagogic “Spiru Haret”, acolo unde a votat președintele Consiliului județean, Petre Emanoi Neagu.  

La ora la care Ciolacu, Neagu și Toma au terminat traseul de însoțire la secțiile de votare prezența la urne în județul Buzău era de peste 5%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!