TRANS BUS MODIFICĂ PROGRAMUL DE SĂRBĂTORI. AUTOBUZELE NU CIRCULĂ ÎN PRIMA ZI DE PAȘTI

TRANS BUS MODIFICĂ PROGRAMUL DE SĂRBĂTORI.  AUTOBUZELE NU CIRCULĂ ÎN PRIMA ZI DE PAȘTI

Societatea de transport public local a stabilit care va fi programul de circulație al autobuzelor în zilele de sărbătoare ce urmează. Buzoienii trebuie să știe că în prima zi de Paște, dacă doresc să călătorească trebuie să o facă pe jos pentru că mijloacele de transport în comun nu circulă.

trans bus autobus pensionariÎn ziua de 30 aprilie, în Vinerea Mare operatorul de transport local desfășoară programul după orarul din zilele de duminică fără executarea traseelor de zonă cu excepția semi curselor de dimineață pentru a asigura transportul angajaților de la schimbul 3 către casă.

În ziua de 01 mai, sâmbătă, operatorul desfășoară programul după orarul din zilele de duminică fără executarea curselor de zonă, până la orele 19:00 în mediul urban respectiv 18:30 în periurban.

Duminică, în prima zi de Paști, operatorul nu va executa program de transport, iar în ziua de 3 mai, luni – a doua zi de Paști, operatorul desfășoară programul după orarul din zilele de duminică, începând cu ora 10:00 în municipiul Buzău respectiv 11:00 pentru mediul rural.

Începând de marți, 4 mai, operatorul de transport desfășoară programul de transport normal.

De asemenea, programul de funcționare a centrelor de emitere sau încărcare a titlurilor de călătorii aparținând Trans Bus se modifică, iar în prima zi de Paști centrele sunt închise.

Pentru detalii suplimentare, buzoienii interesați sunt rugați să consulte pagina de internet a operatorului de transport public local. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/5Wn7ZqqUhLE[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și