Tragedie înfiorătoare, în zi de sărbătoare. O femeie a murit carbonizată în propriul apartament

Tragedie înfiorătoare, în zi de sărbătoare. O femeie a murit carbonizată în propriul apartament

Sfârșit cumplit pentru o buzoiancă, în vârstă de 57 de ani. Femeia a murit după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Mama femeii răpuse de flăcări a fost salvată de pompieri, însă a suferit arsuri de gradul II. Pompierii avansează ipoteza că incendiul ar fi pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Incendiul a avut loc într-un bloc de pe Aleea Zorilor, din municipiul Buzău, în jurul orei 7 dimineața. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că focul se manifesta generalizat la o locuință aflată la etajul 2. Au scos imediat din apartament o persoană. Este vorba despre o femeie în vârstă de 88 de ani. Pompierii au aflat de la persoana salvată că în interior se mai afla și fiica acesteia. Din păcate, salvatorii au găsit-o pe femeie carbonizată.

Șase vecini au ieșit din bloc după izbucnirea incendiului. Femeia salvată de pompieri a fost transportată la Spitalul Județean, cu arsuri la nivelul feței și intoxicație cu fum.

Din primele cercetări, s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o candelă aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și