Publicat la: 14.04.2017. 18:18 / 3.356 views

TRADIŢIE ŞI CREDINŢĂ. EXPOZIŢIA DE PAŞTI A MEŞTERILOR POPULARI BUZOIENI

Icoane pictate sau sculptate, ouă încondeiate şi produse pascale tradiţionale sunt expuse de meşteri populari recunoscuţi din judeţul nostru la expoziţia „Tradiţie şi Credinţă”. Expoziţia deschisă la Galeriile de Artă de pe bulevardul Nicolae Bălcescu va putea fi vizitată până pe 18 aprilie.

expo pasti 1O nouă  ediţie a expoziţiei de icoane, sculptură, artă populară, ouă încondeiate şi produse pascale poate fi vizitată la Galeriile de Artă de pe bulevardul Bălcescu, în sala Centrului Judeţean de Cultură şi Artă.

Este o expoziţie cu tradiţie la Buzău, iar anul acesta expun 18 meşteri populari din toate zonele judeţului.

Expoziţia este o reuşită şi merită vizitată pentru că lucrările manufacturate cu migală de meşterii populari sunt extrem de frumoase .

Toate exponatele pot fi cumpărate, iar preţul se negociază la faţa locului cu meşerii populari.

Mulţi dintre aceştia participă la evenimente similare care au loc în capitală şi în alte judeţe, oferind ocazia ca, în preajma Sărbătorilor Pascale, cât mai mulţi români să se bucure de arta populară buzoiană.

Expoziţia de la Galeriile de Artă, sala Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, va fi deschisă până pe 18 aprilie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!