Tot mai mulți elevi cu ore online. Numărul claselor “trimise acasă” s-a dublat

Tot mai mulți elevi cu ore online. Numărul claselor “trimise acasă” s-a dublat

Tot mai multe clase de elevi ajung în online după depistarea unor cazuri de infectare cu COVID. Aproximativ 500 de elevi din județul Buzău învață, în acest moment, din fața calculatoarelor sau tabletelor.

Numărul claselor retrase din bănci crește considerabil, în urma depistării cazurilor pozitive fie în rândul elevilor, fie în rândul profesorilor. Sute de elevi din toate ciclurile școlare se află acasă, așteptând revenirea în sălile de clasă.

La Colegiul Național ‘’Mihai Eminescu’’ și la Colegiul ‘’B.P. Hașdeu’’ se înregistrează cele mai multe astfel de cazuri, unitățile având câte cinci clase retrase din bănci.

Situația este îngreunată și de lipsa testelor rapide, refacerea stocurilor fiind întârziată de contestațiile depuse de firmele care nu au câștigat licitația pentru distribuirea kitt-urilor.

Situația actualizată în privința claselor trecute în sistem online poate fi regăsită pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…