TOMA ȘI NEAGU S-AU ÎMPĂCAT. AU DAT DEOPARTE TOTUL, SPRE BINELE BUZOIENILOR

TOMA ȘI NEAGU S-AU ÎMPĂCAT. AU DAT DEOPARTE TOTUL, SPRE BINELE BUZOIENILOR

După mai multe certuri, unele consumate chiar public, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și primarul Constantin Toma au decis să se împace. Au lăsat deoparte faptul că s-au atacat în repetate rânduri și s-au gândit, spre binele buzoienilor, că e mai bine să facă echipă împreună.

toma si neaguDe-a lungul ultimilor ani, președintele Neagu și primarul Toma au fost protagoniștii mai multor scandaluri publice. De la tensiunile pornite în jurul problemelor de la Compania de Apă, până la ultima ceartă legată de o colaborare pentru extinderea traseelor Trans Bus în întreg județul, cei doi nu s-au ferit în a-și trimite public săgeți. Discuțiile private, la care au asistat și alți lideri PSD, au fost și mai aprinse, purtate pe un ton ridicat și cu acuzații dure.

În campania electorală pentru alegerile locale, au fost nevoiți să vină în fața buzoienilor cu un proiect comun, dar acesta a fost abandonat, tot din cauza tensiunilor dintre ei.

Zilele trecute, însă, Toma și Neagu au decis să se întâlnească și să pună la punct toate divergențele. Discuția a avut loc departe de ochii publicului, în apropiere de Vulcanii Noroioși.

Președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Buzău au convenit să renunțe la atacuri și să se concentreze pe problemele care pot fi rezolvate în tandem, pentru binele buzoienilor.

Sursele noastre ne-au precizat că, pentru a fi siguri că nu vor reîncepe atacurile, Neagu și Toma au avut un gentelman agreement: cine-l va ataca primul pe celălalt, își va da demisia de onoare. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…