Publicat la: 06.08.2020. 18:34 / 621 views

„TESCANI 2020”. ARTA BUZOIANĂ ESTE REPREZENTATĂ LA BACĂU

Activitatea artistică și culturală a filialei buzoiene a Uniunii Artiștilor Plastici din România nu se reflectă doar la nivelul județului și al municipiului. Artiștii buzoieni sunt invitați la multe dintre manifestările importante din țară, unde reprezintă cu onoare arta buzoiană.

tescani 1Evenimentul este găzduit de conacul Cantacuzino din localitatea Tescani, din apropierea municipiului Bacău, un conac în care au fost prezente de-a lungul timpului o serie de personalități artistice de referință.

Artistul plastic profesionist, Valeriu Șușnea, președintele filialei Buzău a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a mai expus la Tescani.

Lucrările create în perioada taberei vor fi expuse într-o expoziție de grup și vor ilustra catalogul și un film documentar despre ediția din acest an a Rezidenței Artistice Internaționale Tescani 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!