TEODORA DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ, GASITĂ DUPĂ DOUĂ ZILE

TEODORA DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ, GASITĂ DUPĂ DOUĂ ZILE

De miercuri seară, o tânără elevă, în vârstă de 18 ani, de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”, nu a mai fost de găsit. Colegii de clasă și prietenii apropiați au făcut un apel disperat către buzoieni, dacă au văzut-o pe Teodora Iamandei sau au alte indicii legate de ea, să anunțe imediat Poliția. Potrivit unor informatii de ultimă oră, Teodora a fost găsită de polițiști la o adresă din comuna Merei și din primele date nu reiese că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

teodora disparutaTeodora Iamandei este o elevă de clasa a douăsprezecea de la Colegiul Național Pedagogic din Buzău care este de negăsit după ce, miercuri, a plecat la pregătire după care și-a anunțat părinții că merge la o cunoștință în vizită și de atunci nu s-a mai întors și nici nu a mai fost de găsit. Inițial, familia nu a dat-o dispărută, dar poliția s-a autosesizat după mesajele apărute pe Facebook. La două zile distanță, părinții s-au hotărât să o dea dispărută.

Teodora Iamandei are 18 ani, este din Pietroasele și se pregătea de bacalaureat. Prietenele sale au fost cele care au postat pe Facebook mesajul privind dispariția.

Teodora Iamandei este descrisă ca fiind un elev extrem de silitor, ea urmând să devină învățătoare. Surorile sale, absolvente ale aceluiași liceu din municipiul Buzău au fost la fel, silitoare și serioase. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/bNTwKLVeMks[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și