Publicat la: 25.02.2021. 20:01 / 590 views

TEATRU DE DRAGOBETE. “BARZA DOMNULUI MINISTRU”, LA BUZĂU

Hohote de râs, aplauze la scenă deschisă, într-o sală a Teatrului George Ciprian care tânjea de mult, după spectatori. A fost o seară emoționantă, atât pentru public, cât și pentru actorii care au adus la Buzău “Barza domnului ministru”, o adaptare după Andre Roussin.

dragobete 1 dragobete 6

Iubitorii teatrului  au fost răsfățați, aseară, cu o reprezentație de zile mari. La Buzău s-a jucat  “Barza domnului ministru”, o comedie spumoasă, desprinsă din repertoriul francez. Au fost momente speciale atât pentru spectatori, care nu se mai bucuraseră de ceva vreme de teatru, cât și pentru actorii de pe scenă.  Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi și Doina Teodoru au fost protagoniștii care au dat viață adaptării după Andre Roussin, în regia lui Lucian Iancu.

Spectacolul a făcut parte din  evenimentul “La teatru de Dragobete”, eveniment organizat anual și ajuns la a șaptea ediție. Organizatorii au oferit și premii speciale celor care au venit să sărbatorească ziua iubirii.

Spectacolul s-a desfășurat cu respectarea regulilor impuse de pandemie, accesul publicului fiind limitat la 50 % din capacitatea sălii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!