Târg de mărțișoare la Centrul „Iazul Morilor”, în perioada 26 februarie – 8 martie

Târg de mărțișoare la Centrul „Iazul Morilor”, în perioada 26 februarie – 8 martie

Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și Asociația Meșterilor Populari și Artiștilor din Buzău vă invită să fiți parte și anul acesta din povestea Târgului de mărțișoare, aflat la cea de-a doua ediție,  care va cuprinde două expoziții, organizate la Centrul „Iazul Morilor”, în perioada 26 februarie – 8 martie,  intervalul orar 14:00 – 20:00:

Târgul de mărțișoare cu scop caritabil, la care s-au alăturat cadre didactice și  elevi buzoieni. Mărțișoarele vor fi puse în vânzare, iar suma strânsă va fi donată unui caz social.

Târgul de mărțișoare al Asociației Meșterilor Populari și Artiștilor din Buzău. În perioada 5 – 9 februarie, meșterii populari vor susține ateliere de mărțișoare tradiționale în câteva unități de învățământ, împărtășindu-le elevilor tainele meșteșugului popular.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Sens unic de circulație pe strada Popa Tun

22.02.24 15:24 Ultima modificare 22.02.24 15:24

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier instituirea, începând cu data de 23.02.2024, a sensului unic de circulație pe strada Popa Tun…