Târg de adopții la Padoc. 21 de caini așteaptă să își găsească stăpân

Târg de adopții la Padoc. 21 de caini așteaptă să își găsească stăpân

Iubitorii de animale care își doresc să adopte unul sau mai mulți câini au ocazia să o facă sâmbătă pe 31 iulie. Serviciul de Gestionare a cainilor fără stăpân organizează un târg de adopții, iar în acest fel patrupedele au ocazia să se împrietenească cu vizitatorii și poate să se aleagă și cu un stăpân.

Serviciul de Gestionare a câinilor fără stăpân din Municipiul Buzău va organiza sâmbătă, 31 iulie, între orele 10:00-13:00, în incinta pepinierei ce aparține SC Urbis-Serv SRL Buzau, un târg de adopții.

În acest sens sunt disponibili sprea a fi adoptați 21 de caini ce sunt cazați în adăpost și abia așteaptă să devină prieteni pe viață celor care doresc să le dea o șansă.

Totodata , este important de știut că în cazul în care doriți să adoptați un cățeluș, dar nu exista posibilitatea cazării lui în propria locuință, exista și varianta adopției la distanță, ce presupune achitarea unei taxe lunare de întreținere. Toți cățeii adoptați vor fi sterilizați,vaccinați antirabic, deparazitați intern, microcipați și vor avea carnete de sanatate, fără a se percepe vreo taxa suplimentară. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știe iubitorii de animale este faptul că după o perioadă de timp, câinii care nu sunt adoptați, ajung să fie eutanasiați. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și