Publicat la: 04.01.2019. 18:01 / 1.872 views

“TARE AȘ VREA O COMPETIȚIE CU BOȘCODEALĂ!” PRIMARUL TOMA, DESPRE REVENIREA FOSTULUI EDIL

“Tare aş vrea o competiţie cu Boşcodeală”, a fost prima reacţie a actualului primar Constantin Toma, după ce a aflat de revenirea în politică a fostului edil-şef. Pe de altă parte, şeful Palatului Comunal a criticat în termeni duri reactivarea vechii conduceri.   

Still0104_00006Într-o emisiune la Campus TV, Constantin Toma a comentat ştirea politică a sfârşitului de an de la Buzău: cooptarea fostului primar Constantin Boşcodeală în echipa ALDE. Actualul edil-şef a declarat că şi-ar dori o bătălie electorală cu cel care a condus Primăria timp de 5 mandate consecutive.

Pe de altă parte, Toma a făcut o analiză în termeni duri cu privire la încercarea fostei conduceri de la Palatul Comunal de a reveni în prim-planul politicii buzoiene.

Înainte de Anul Nou, după ce Constantin Boşcodeală a participat la petrecerea de final de an a ALDE Buzău, fostul viceprimar Fănică Bîrlă ne-a declarat că l-a convins pe fostul edil-şef să se alăture liberalilor democraţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!