Publicat la: 28.03.2017. 17:30 / 1.489 views

TÂLHĂRIE LA PIETROASELE. 4 TINERI AU INTRAT PESTE UN BĂTRÂN

Un bătrân în vârstă de 77 de ani din Pietroasele a trăit spaima vieţii lui când s-a trezit cu 4 indivizi peste el în casă. Aceştia l-au imobilizat, i-au furat o sută de lei şi mai multe bunuri elecronice şi au dispărut. Poliţiştii au reuşit să îi reţină pe cei 4, care erau consăteni cu bătrânul.

parchet 2Un bătrân de 77 de ani care locuia singur în comuna Pietroasele s-a trezit cu 4 tineri în curte. Doi dintre ei au intrat în casă, l-au imobilizat şi i-au scos din funcţiune sistemul de supraveghere video, iar alţi doi au stat de pază în grădină. Cei 4 tineri au reuşit să îi fure bătrânului o sută de lei şi mai multe obiecte electronice după care s-au făcut nevăzuţi. La scurt timp, cei 4 au fost prinşi de poliţişti.

Cei 4 tâlhari au vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani şi sunt tot din localitatea Pietroasele. Procurorii vor decide dacă îşi vor petrece următoarea perioadă în spatele gratiilor, ori vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Casa în care locuia bătrânul tâlhărit avea un sistem de supraveghere format din 7 camere video. Se pare, însă, că tâlharii au acţionat la pont pentru că prima lor grijă când au intrat în locuinţă a fost de a demonta acest sistem. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!