Publicat la: 06.05.2020. 18:32 / 401 views

SUTE DE ANGAJĂRI, ÎN PLINĂ PANDEMIE. PESTE 350 DE BUZOIENI AU INTRAT ÎN CÂMPUL MUNCII

muncitoriÎn plină pandemie, context în care mai toate firmele şi-au trimis angajaţii în şomaj tehnic, la Buzău, 368 de persoane au fost integrate în câmpul muncii. Cele mai multe şi-au găsit de lucru în domenii precum agricultură, servicii şi transport. Este o pată de culoare, spun reprezentanţii AJOFM, având în vedere că cele mai multe dintre domenii suferă, în această perioadă.

Mare  parte dintre buzoienii integraţi în piaţa muncii şi-au găsit de lucru în agricultură, domeniu de activitate care are nevoie de mână de lucru chiar şi în vreme de pandemie. De asemenea, domeniul transporturilor a preluat un număr semnificativ de buzoieni. Au mai făcut angajări  hoteluri şi restaurante, mai ales cele care s-au reorientat către catering.

Într-o lună normală, statisticile AJOFM arată că aproximativ 900-1000 de persoane îşi găseau un loc de muncă la Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!