Surpriză pentru olimpicul Rareș Gheorghe. Primire festivă la Școala nr. 1 Buzău

Surpriză pentru olimpicul Rareș Gheorghe. Primire festivă la Școala nr. 1 Buzău

Primire emoționantă, astăzi, la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din Buzău, pentru elevul care a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională „Științe pentru Juniori”.

Elevii și profesorii unității de învățământ l-au întâmpinat cu urale, aplauze și calde îmbrățișări pe Rareș Gheorghe, adolescentul din Buzău care a reușit o performanță răsunătoare, zilele trecute, pentru învățământul buzoian.

Surprizele au continuat și în sala de clasă în care învață Rareș. Colegii i-au oferit un tort și un tricou cu un mesaj special, iar elevii de la clasele primare i-au dedicat o poezie.

Cu emoție în glas, Rareș mărturisește că se aștepta la o primire călduroasă din partea colegilor săi. Adolescentul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul internațional obținut în capitala Thailandei, la ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale de Științe, desfășurată în orașul Bankok.

Rareș spune că un asemenea rezultat presupune multă muncă și sacrificiu, dar crede că efortul a meritat din plin.

Cu lacrimi în ochi, mama lui Rareș, cea care este directoarea Școlii „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, dar și profesoara lui de biologie, este extrem de mândră de fiul său, care a reușit un succes de o asemenea anvergură. 

Foarte mândră de performanța impresionantă obținută de elevul său, Rareș, este și Elena Sîmpetru, profesoară de fizică și chimie.

Rareș Gheorghe, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională „Științe pentru Juniori” din Thailanda. Rareș a obținut cel mai bun punctaj din echipa României, fiind primul sub linia concurenților medaliați cu aur.

De precizat că Rareș are o soră geamănă, Carla Ioana Gheorghe, și ea o elevă eminentă școlii, cu rezultate excepționale obținute, în ultimii ani, la olimpiade naționale școlare.

2 Comentarii la: “Surpriză pentru olimpicul Rareș Gheorghe. Primire festivă la Școala nr. 1 Buzău

  1. Felicitări

  2. Felicitări Rareș ♥️

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și