Surclasați clar. Gloria pierde la Reșița și își complică situația din clasament

Surclasați clar. Gloria pierde la Reșița și își complică situația din clasament

Meci slab făcut de Gloria, în deplasarea de la Reșița. Buzoienii n-au reușit să facă față unei echipe fără drept de promovare, dar care și-a apărat șansele corect, spre deliciul propriilor suporteri.

Buzoienii s-au văzut conduși devreme, încă din minutul 10, după un corner la capătul căruia Elton a profitat de o ieșire hazardată a lui Greab și a reluat în plasă, aproape nestingherit. La 0-1, fotbaliștii Gloriei nu au reușit să pună presiune, ba mai mult, au fost țintuiți, în propria jumătate, de o echipă “de bătaie”, care a speculat toate lacunele din jocul buzoienilor. S-a făcut 2 la 0 destul de repede, tot la capătul unei faze fixe, arbitrul dictând, destul de ușor, penalty, la un fault comis de Dandea. Drăghiceanu a transformat sigur iar misiunea buzoienilor devenea imposibilă.

Buzăul n-a avut ocazii de gol până la pauză iar în repriza secundă, deși gazdele au făcut pasul în spate, șansele reale de a reduce din diferență au fost foarte puține. Pe final, Prejmerean putea înscrie dintr-o lovitură liberă, însă șutul acestuia pe lângă zid a fost respins de Rus. După minutul 90, Chică-Roșă a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar a preferat să dribleze, pierzând balonul.

Buzăul rămâne cu 31 de puncte, însă lucrurile s-au complicat în clasament. Mioveni, Ceahlăul și Csikszereda pândesc iar Gloria trebuie să câștige ultimul meci, pentru a-și asigura prezența în play-off.

Gloria Buzău: Greab – Ferraresso (Chică-Roșă 46′), Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu (Șteau 46′), Akhmatov, Prejmerean, Perianu, Mih. Rădulescu, Val. Dumitrache (Sg. Pîrvulescu 46′), Cr. Dumitru (cpt.)(R. Crișan 46′)
Rezerve: Haymamba – D. Benzar, Nadolu, Sălceanu, Mat. Tănasă
Antrenor: Andrei Prepeliță

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și