Suporteri fericiți pe stadionul din Crâng. Peste 5.000 de buzoieni au sărbătorit promovarea Gloriei în Superligă

Suporteri fericiți pe stadionul din Crâng. Peste 5.000 de buzoieni au sărbătorit promovarea Gloriei în Superligă

Buzoienii au venit în număr mare, ieri seară, pe stadionul municipal din Buzău, la cel mai important meci al Gloriei Buzău din ultimii 15 ani.

Deși erau semne evidente că urma să vină o ploaie torențială – așa cum s-a și întâmplat de altfel – cu mai bine de o jumătate de oră înaintea fluierului de start al partidei Gloria Buzău – Unirea Slobozia, cozile de la casele de bilete se întindeau pe zeci de metri. Fanii Gloriei afișau un optimism moderat, scorurile cel mai des indicate fiind 1-0 si 2-1. Alții spuneau însă că și un egal e bun.

Deși în prima parte a meciului, prestația Gloriei nu a fost una pe măsura așteptărilor, în repriza a doua, elevii lui Andrei Prepeliță au reușit să înscrie de trei ori în poarta ialomițenilor, pentru o victorie echivalentă cu accesul în prima ligă.

Finalul jocului a fost așteptat de către suporteri în picioare iar după fluierul de fnal al arbitrului, în tribune s-a declanșat sărbătoarea.

La finalul partidei, fanii Gloriei s-au bucurat alături de jucători și de cei din staff-ul tehnic și administrativ al clubului din Crâng. Cu toții erau bucuroși că, după o pauză de 15 ani, o echipă din Buzău revine în prima ligă.

Potrivit organizatorilor, la partida de ieri dintre Gloria Buzău și Unirea Slobozia au fost prezenți în tribunele stadionului municipal peste 5.000 de spectatori.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și