Publicat la: 27.04.2013. 14:21 / 1.119 views

SUPER-ACHIZIŢIE PENTRU STEJARUL BUZĂU! COME-BACK COSTICĂ MERŞOIU! FOSTUL CĂPITAN DE LA ECHIPA NAŢIONALĂ, STEAUA ŞI DINAMO VA FI ÎN TEREN CU ARADUL! DE-ACUM ÎNCEPE DISTRACŢIA!

„Ne-am întâlnit aseară, înainte de meci, în patru. Eu, Merşoiu, Mauro Angellini şi antrenorul Suciu. Am bătut palma, facem echipă tare. Era mare păcat ca un jucător de o asemenea valoare să stea pe bară” a spus satisfăcut azi preşedintele stejarilor, Vasile Niţă.

„Da, aşa e. Vin la echipă. Acum să nu credeţi că voi câştiga eu, imediat, toate meciurile. N-am mai jucat de aproape un an „ a spus modest Merşoiu, care va face săptămâna viitoare primul antrenament, iar peste două săptămâni va fi în teren la meciul cu Aradul. Graţie acestei achiziţii, echipa buzoiană de rugby şi-a crescut considerabil şansele de a promova în Superligă.

Merşoiu a mai jucat pentru echipa buzoiană pentru şase luni  în urmă cu doi ani, interval în care a câştigat toate meciurile. Norocul Stejarilor e că Merşoiu e căsătorit cu o buzoiancă şi s-au mutat împreună la Buzău. Mai mult, Merşoiu s-a mutat şi cu serviciul de la Bucureşti la Buzău, unde activează în cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!